rulyarulya
Опытный
- Дней с нами
- 809
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 235
Похоже, против нас начал работать ИИ (искусственный интеллект).
Скрытое содержимое.
Последнее редактирование:
Похоже, против нас начал работать ИИ (искусственный интеллект).
Ты это написал в ветке абузеров, да?В правилах ОЛХ пише що не можна в комерційних цілях створювати більше 1 акаунту. Тому тут таким ніхто не займається. Якщо купуєш товари - ок, а продавати.. сорі, тут люди по неділям в церквах прислуговують, ніяких порушень, всі рівні, все по поняттям.
Могу 80 монеток в первый день предложить, или даже 90меняю хак как в первый день получить целых 40 монеток вместо 20, на хак как платишь одной картой 20 заказов в день
Ти що, хочеш сказати, що в тебе більше одного аккаунту олх? Ти що, мошоннік?Ты это написал в ветке абузеров, да?
Коли револют глючив то по три рази оплачував картой одноразкою згідно твого методу.. .Я ж не кажу що це правильно. Я не претендую на істину. Мені особисто шкода своїх 40 хвилин життя на подібні експерименти. Тут 100% знайдеться людина яка спробує і з гнівними коментами напише що це все фігня собача. Я збережу 40 хвилин свого життя, ну і гіпотеза буде спроставана
Что теперь делать?... Каяться на исповеди: "имею несколько аккаунтов ОЛХ"...)Ти що, хочеш сказати, що в тебе більше одного аккаунту олх? Ти що, мошоннік?
Ніхто,ні що, ні до чого не привязує !!! Про це вже писали сто разів. Бляха - муха ))) Як діти маленькі, в будь яку дурницю віритеСів за інший ноут і потрохи закази пішли.
Ось так от. Що б не говорили, а до заліза привязують контроль.
Шукав програмку для зміни ID компонентів заліза, але нічого путнього не знайшов.
Може хтось не жадібний поділиться ссилкою?
Но людям же помогает, это же факт. Подобный текст, достаточно часто встречается.Ніхто,ні що, ні до чого не привязує !!! Про це вже писали сто разів. Бляха - муха ))) Як діти маленькі, в будь яку дурницю вірите
а браузер міняв на першому ноуті?Сів за інший ноут і потрохи закази пішли.
Шукав програмку для зміни ID компонентів заліза, але нічого путнього не знайшов.
Dolphin AntyСів за інший ноут і потрохи закази пішли.
Та все, чєл, пізно вже. Чекай на СБУЧто теперь делать?... Каяться на исповеди: "имею несколько аккаунтов ОЛХ"...)
Сім різновидів браузерів.а браузер міняв на першому ноуті?
то може трабла саме в "системі покупки"????Сім різновидів браузерів.
В тому то і річ. Система покупки не мінялася, тільки залізо.
Гляну. Дякую.Dolphin Anty