vano1984
Опытный
- Дней с нами
- 1.967
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 248
Тепер цей оператор стане більш популярний, завдяки тобі ) А взагалі, дарма таку інфу писати.lycamobile
Тепер цей оператор стане більш популярний, завдяки тобі ) А взагалі, дарма таку інфу писати.lycamobile
АпПопробую розтолкувати. На мені ніякої провини немає. Я свої посилки (які перехоплювала ДНОва пошта) завжди відслідковував від пунку А до прибуття у відділення, і навіть писав на вайбер курєру (УЙ*БКУ) який раніше привозив мені мої посилки (з рандомними номерами) . Але не давно, ДНОва пошта змінила свої НЕДОправила. І після того курєр (УЙ*БОК) , який прекрасно знає чиї це посилки , ставить статус "відмова від отримання" , і у відповідь мені написав - нічим не можу допомогти звертайтеся на гарячу лінію , далі переклад в дужках на просту мову (пішов ти нахуй , хто ти такий щоб наша ДНО - компанія тобі посилки привозила, ми ср*ти хотіли на всіх підряд, шо хочемо то і робимо і ніхто нам не розкаже) . Ну от, коротко пояснив,думаю ти зрозумів )
Ну ти і дав ) На бабкі В мене цеДНО , перехопило посилки - ціна яких 0.9$ 1.5 $. ДНОва пошта - жгі
Заздрю твоїм масштабамНу ти і дав ) На бабкі В мене цеДНО , перехопило посилки - ціна яких 0.9$ 1.5 $. ДНОва пошта - жгі
Пиздец ты агресссивный.Ти читати не вмієш чи просто знущаешся? Яка в біса "гдепосилка"?!!! Я тобі 2 сторінки назад кинув прямі посилання на трекінг НоваПоштаГлобал та Нова Пошта! Схоже, абуз - це не твоє.
З.Ы. Ув. Новая Почта, жги! Жги их посылки и кидай на бабки! Тут за 2 страницы обсуждения на форуме персонаж проявляет максимально упоротую наркоманскую тупость - я прям боюсь представить, как такие выносят мозг поддержке?! Охренеть!!!
Це я безделушки замовляв , які мали їхати Укрпоштою ) Якби були серйозніші товари , то я вже підготовлений ) Я тому і пишу шо ДНО, копійочні посилки "краде" у святої Укрпошти )Заздрю твоїм масштабам
Расслабтесь.Тепер цей оператор стане більш популярний, завдяки тобі ) А взагалі, дарма таку інфу писати.
Прикольно ви сформулювали ) - ізнасіловалі )Расслабтесь.
Этого оператора абузеры изнасиловали, всеми , самыми неприличными способами ,еще пару лет назад.
Теперь он лечит свои душевные травмы и работает через раз..
Ага, для перевіркиРаніше вони просили в тебе паспорт щоб перевірити "чи це твоя посилка"
Я же правильно помню, что если купоны магазинные, на определенный магаз, то я могу без проблем отоварить даже в РФ?
А что, купон новорега для МП в ББ уже не видно?3/6 .. ? Мало однако для СР.
НР купон глядишь хде ? ББ или МП ?
Хотелось бы вас успокоить , утешить , обрадовать ..Есть какие-то купоны для Украины (а то я отчаялся и месяц не следил) ?
До осени не будет. Так что отдыхайтеЕсть какие-то купоны для Украины (а то я отчаялся и месяц не следил) ?
Я обрел себе психотерапевта..не знаю как другие...но если НР купонов и ДНВ нет _звоню и пишу ему теперь.Есть какие-то купоны для Украины (а то я отчаялся .....
терапевт какого пола?Я обрел себе психотерапевта..не знаю как другие...но если НР купонов и ДНВ нет _звоню и пишу ему теперь.
Не отчаивайся, Всё наладиться. Главное то, что происходит в твоей голове, а не вокруг неё.
стопудово кот, с ним и выпить, и поговорить можно.терапевт какого пола?