~AG~
Бог флуда
- Дней с нами
- 1.783
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 817
обое, тебе чи не пофиг, один хер шо то гавно, шо то гавно, им лиж бы до.батьсяНа Олх сейчас обьявы проверяет ИИ или хомосапиенсы?
обое, тебе чи не пофиг, один хер шо то гавно, шо то гавно, им лиж бы до.батьсяНа Олх сейчас обьявы проверяет ИИ или хомосапиенсы?
І у відповідь , як завжди тишина )Колеги. Хто знає як обійти це, тобто зробити щоб було як у старій версіі, вибір телефону UA
Скажу одним словом - таряться. Тільки прохання не писати в л.с.[APP] 4.00$/5.00$ Ukraine оформляет кто такие? не закрывает?
всі зайняті - тарять 4/5І у відповідь , як завжди тишина )---------Двойное сообщение соединено: ---------
Дякую.всі зайняті - тарять 4/5
я заходжу в акк через мобільний телефон - підтвердження є через +380
Пару днів тому допомогала зміна IP. Сьогодні разів 20 міняв - безрезультатноКолеги. Хто знає як обійти це, тобто зробити щоб було як у старій версіі, вибір телефону UA
Пробував теж такі маніпуляціїї. Безрезультатно. Хз чому нема українського номеру, і багатьох інших.Пару днів тому допомогала зміна IP. Сьогодні разів 20 міняв - безрезультатно
ИИ проще об*бать, у него есть запрограммированный алгоритм действий, и база слов или словосочетаний. Ранее много раз не проходила одна необычная обьява из-за хомосапиенсов, хотя когда то легко прошла.обое, тебе чи не пофиг, один хер шо то гавно, шо то гавно, им лиж бы до.баться
Навіть на ті країни що є у списку верифікація не спрацьовує - код приходить, пише що верифікація успішна але при логіні виявляється що верифікацію не знялоПробував теж такі маніпуляціїї. Безрезультатно. Хз чому нема українського номеру, і багатьох інших.
Попробуй завтра зайти ..Сутра пару штук зарегал, новая форма, через Францию. Все нормально с кодами.
В мене спрацювало. Я розверив через сервіс. Повторно не требувало.Навіть на ті країни що є у списку верифікація не спрацьовує - код приходить, пише що верифікація успішна але при логіні виявляється що верифікацію не зняло
Завтра зайти не проблемаПопробуй завтра зайти ..
Отпишись, не забудь.
ХЗ, был в Европе, не в той, где живу.Завтра зайти не проблема
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Номинал купона- полный рандом.Подскажите как получить купон для APP 4.00$/5.00$ Ukraine?
Брал реф. ссылку для реги с разных акков, с последними покупками от 2020, 2021, 2022 и 2023 годов.
Но по всем этим моим реф. ссылкам дают купоны только 1/2, 2/3 и 2.50/3.50 максимально.
А как получить купон 4/5?
Возможно нужно пробовать в определенное время или еще какие-то дополнительные условия должны быть?
Или номинала купона это полный рандом?
Попробуем..Номинал купона- полный рандом.
Их вообще выдает еще? сегодня
Я имею ввиду- еще дают 3 от 4 и тд.. по приглашению.Попробуем..
Было без проблем, и уже то шип
Да, сегодня как раз брал несколько, но номинала больше 2.50/3.50 не видел..Номинал купона- полный рандом.
Их вообще выдает еще? сегодня