udaleser
Король флуда
- Дней с нами
- 2.083
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 160
Похоже что усё(Купони в грі GoGo вже не випадають? Щось сьогодні ні одного спіймати не можу (
Похоже что усё(Купони в грі GoGo вже не випадають? Щось сьогодні ні одного спіймати не можу (
Ты с прошлого раза вообще оформил хоть что-то?То же самое и со мной.
Мені здається, що кити постійно в ній щось крутять, щоб купони не роздавати на халяву "хитрим" людям. А от в грі в магазини китайози як раз зараз цю гру постійно доробляють, бо в ній доступно наразі тільки 104 рівня...далі немає куди розвиватись, тому людям потрібно дати щось нове у грі. Але те що велкомділ прикрутили...це щось вони занадто вжеКупони в грі GoGo вже не випадають? Щось сьогодні ні одного спіймати не можу (
Акки гівняні/ коверка гівняна/ іп гівняний/ товар гівняний/ юзер-агент гівняний. Обери правильний варіантНе выходит купить 3 по 0.66 с нового акка уже неделю или больше даже, все способы перепробовал, заказ закрывается на моменте оплаты.
Я полагаю, вместо ДНВ нам с барского плеча отвалили превращение старых аккаунтов в новорегов с типа скидками, поэтому не ждитеАліекспрес, ви там ох...ли уже? Де, ска, ДНВ?
Что-то ничего не пропихивается по велком диал,
Вот тут человек описал причину ваших проблем:То же самое и со мной
Акки гівняні/ коверка гівняна/ іп гівняний/ товар гівняний/ юзер-агент гівняний. Обери правильний варіант
С прошлого раза вообще оформил десятки.Ты с прошлого раза вообще оформил хоть что-то?
У кого проходить іп мобільний чи щось друге?Акки гівняні/ коверка гівняна/ іп гівняний/ товар гівняний/ юзер-агент гівняний. Обери правильний варіант
Или страна недостойная.Я полагаю, вместо ДНВ нам с барского плеча отвалили превращение старых аккаунтов в новорегов с типа скидками, поэтому не ждите
С другой стороны, были времена, когда ДНВ и старые новореги существовали вместе, но это уже история.
Вот тут человек описал причину ваших проблем:
Або одним потоком з фрі моб.іп, або 100500 потоків з норм проксями. Проксі свої ніхто зливати не хоче...У кого проходить іп мобільний чи щось друге?
щоб їх купляти потрібно багато замовлень робити щоб ціну перебити а якщо для себе декілька товарів то це не вигідноНіхто чомусь за проксі і не згадує ))
Пробовал и с vpn на телефонах и с андроид эмулятора, ничего не помогает.Акки гівняні/ коверка гівняна/ іп гівняний/ товар гівняний/ юзер-агент гівняний. Обери правильний варіант
Тому я й написав варіант з безкоштовним моб.іп Так сказати, варіант для бідняків-абузерів, або для тих хто тарить для душіщоб їх купляти потрібно багато замовлень робити щоб ціну перебити а якщо для себе декілька товарів то це не вигідно
Я перечислив багатр варіантів. Виключайте по одному- доберетеся до істини. Покупні акки теж не завжди нормальні, навіть на рандом може закрити, а у вас і в коверці можуть бути косяки. З моб.іп в інкогніто- ні одного клоза, без всяких канвасів і т.п.Пробовал и с vpn на телефонах и с андроид эмулятора, ничего не помогает.
Всего лишьС прошлого раза вообще оформил десятки.
их пропихивание сейчас это долбление в стену. да через какую-то попытку заказ пройдетЧто-то ничего не пропихивается по велком диал, только у меня так?