sanchez nuevas
Участник
- Дней с нами
- 711
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 18
BBB5 5/45Поделитесь рабочими
На момент публикации - рабочий.
BBB5 5/45Поделитесь рабочими
Ох, ця Укрпошта... ))) Чорти-б її вхопили ))) Але, з іншої сторони, слава Богу що вона є, інакше наші з вами промисли були-б приречені ))). Ще існує золотий Міст-експрес (без сарказмазма) , скільки акумуляторів через нього пройшло (ностальгія). Про ДНОву пошту мовчу , реально ДНО !!!!!!!В мене разів три телефони крали вже в мому місті на сортіровці. Правда тоді диспут виграв. Останній раз вкрали просто коли везли посилку з центрального відділення на моє. І досі стоїть статус: Відправлення прямує до точки видачі/доставки ,,,,,, 17.01.2023. Алі закрив диспут на користь продавця типу що посилка у вас на відділенні - підіть заберіть
Привіт. Вже не дають, пару днів як.Привіт усім, підкажіть як берете 4-6 у мене на всіх аках що превірив пусто, чи у Вас покупні?
Ага ) Теж така ситуація була, але я свої посилки повернув безкоштовно (напевно що я трохи нагліший) . Тому я цю пошту і називаю ДНОва пошта.Ще з новою поштою з'явилась нова фішка ,якщо номер телефону лівий і кур'єр не зміг доставити ,на наступний день приходить відмова від посилки і вона їде на склад незатребуваних відправлень ,потім щоб повернути потрібно писати листа на нпглобал з скрінами замовлення з алі для його повернення , я на наступний день зателефонував і кажу що відправлення ще на пошті ,не відправляйте на склад,скріни відправлю ,у відповідь сказали що вже оформлена переадресація і вже пізно)
Відповідно повернення платне, і довелось ще заплатив 21грн ,хоч і оператор з нпглобал повідомив що повернення 50грн буде .
Забирайте в перший день як прибуде і відстежуйте свої такі відправлення ,бо піде на "утилізацію" комусь в карман )
Если ещё какие-то промики для Украины/Европы работают то поделитесь плз
Ну и что ты хочешь за этот промо? Зачем блюрить? Напиши в лс предложение*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Попробуй відкрити диспут після того як замовлення перейде в FinishedВ мене разів три телефони крали вже в мому місті на сортіровці. Правда тоді диспут виграв. Останній раз вкрали просто коли везли посилку з центрального відділення на моє. І досі стоїть статус: Відправлення прямує до точки видачі/доставки ,,,,,, 17.01.2023. Алі закрив диспут на користь продавця типу що посилка у вас на відділенні - підіть заберіть
СтОит.если центовик закрыло, стоит пытаться ещё на него что-то оформить или сразу в утиль?
ХЗ , как сейчас , раньше на чистую мобилу можно было по 4-5 аков в сутки регатьЕсть ли способ регать гмаил почты без номера телефона?
Есть ли способ регать гмаил почты без номера телефона?
Ни один в утиль не пошел, все оформляется и с пятой попытки. Иногда, кроме товара меняю и страну.если центовик закрыло, стоит пытаться ещё на него что-то оформить или сразу в утиль?