Mosha
Бог флуда
- Дней с нами
- 2.081
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 843
1 раз брал все нормально было*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
1 раз брал все нормально было*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Я брал давно. Аки живы до сих пор, не перепроданы, нормальный продавец1 раз брал все нормально было
ответ укрпочты в таких случаяхКто-то подавал на розыск через сайт Укрпошты тех посылок из партии пропавших 12.01.2023?
На гаряч.линии сказали подавать, но сомневаюсь, есть ли в этом смысл )
БНБ банк сказал, что ошибка происходит на стороне банка-эквайера. Связываться с торговой точкой, чтобы сняли ограчения или берите другой товар, ну и про эту ошибку знают.Не говорят так, по крайней мере Белгазпромбанк. Вчера звонил, заявку приняли и сказали ждать ответ на тел. Через 15 мин перезвонили и сказали "да, косяк банка, работаем над устранением". А вот когда - хз((
ни разу ничего не украли на укр поче, возможно только что-то не дошло, но заказывая сотнями , сильно не заморачиваешься в отслеживании товараУкрпошта користується Новою поштою, якщо треба щось швидко відправити і щоб точно дійшло(була розмова зі знайомим з Укрпошти). А посилки будуть на Укрпошті пиздити доти, поки камери не поставлять. Також з його слів
Это купон, а не скидка новорега*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***---------Двойное сообщение соединено: ---------
как таришь и чем платишь?
У меня через второе пространство + карты привата и моно кроет.
ответ укрпочты в таких случаях
За результатами проведеної перевірки було встановлено, що зазначене поштове відправлення надійшло на територію України, проте подальший шлях його проходження, на жаль, не вдалося встановити.
У зв'язку з цим інформуємо, що у таких випадках, у відповідності з положеннями діючої Всесвітньої поштової Конвенції, будь-яке поштове відправлення належить відправнику допоки не видано адресату і відповідальність за це відправлення несе призначений оператор країни подання перед відправником.
Для вирішення питання виплати відшкодування за розшукуване поштове відправлення, відправнику необхідно звернутися до призначеного оператора країни подання за місцем проживання. При отриманні претензії від призначеного оператора країни, АТ "Укрпошта" буде нести відповідальність перед відправником, або у випадку його відмови від компенсації на користь одержувача, перед одержувачем. +
Кто-то подавал на розыск через сайт Укрпошты тех посылок из партии пропавших 12.01.2023?
На гаряч.линии сказали подавать, но сомневаюсь, есть ли в этом смысл )
БНБ банк не подходит для Али. У него мама и папа с РФ . Поэтому их бины не годятся.БНБ банк сказал, что ошибка происходит на стороне банка-эквайера. Связываться с торговой точкой, чтобы сняли ограчения или берите другой товар, ну и про эту ошибку знают.
Краде Укрпошта аж гай шумить! Особливо телефони з цінником 300+ баксів. Фотопруф нижче. 2 телефони так мені вкрали вжени разу ничего не украли на укр поче, возможно только что-то не дошло, но заказывая сотнями , сильно не заморачиваешься в отслеживании товара
ну возможно дорогие вещи и крадет, с центовым товаром таких проблем не былоКраде Укрпошта аж гай шумить! Особливо телефони з цінником 300+ баксів. Фотопруф нижче. 2 телефони так мені вкрали вже
как деньги возвращать они не сказали? что она не доехала в споре мало волнует.Краде Укрпошта аж гай шумить! Особливо телефони з цінником 300+ баксів. Фотопруф нижче. 2 телефони так мені вкрали вже
відкривав диспут, і арбітраж Алі повернув кошти. Потім читав відгуки на Алі, так виявилось, що там в багатьох так телефони не доїхали і "випарувались"... Там ціла організована злочинна група мабуть працювала в зговорі із митниками...Заява на розшук нічого не допомогла! Тільки Алі кошти повертає, адже по треку видно було, що посилка не прибула в пункт призначеннякак деньги возвращать они не сказали? что она не доехала в споре мало волнует.
было посылка потерялась в киеве, в споре говорят что она на отделении идите заберите и спор закрыт без возврата.
А если видно, что прибыла в пункт назначения, но получена так и не была, вернуть деньги можно? Или только ждать, пока назад поедет, но ведь столько времени пройдёт и спор потом открыть нельзя уже будетвідкривав диспут, і арбітраж Алі повернув кошти. Потім читав відгуки на Алі, так виявилось, що там в багатьох так телефони не доїхали і "випарувались"... Там ціла організована злочинна група мабуть працювала в зговорі із митниками...Заява на розшук нічого не допомогла! Тільки Алі кошти повертає, адже по треку видно було, що посилка не прибула в пункт призначення
в мене таке було, коли хитрий продаван видав обом покупцям один і той самий трек. Тобто десь там в Пєрдяєвці хтось отримав, а у мене в профілі Алі підтягнуло що отримано. Відкривав спор з доказами, але тоді пригадую гроші пропали. А стосовно твого випадку: по треку на якому індексі зараз трекається посилка? Типу прибула у кінцеве відділення вже до видачі? Очікує видачі?А если видно, что прибыла в пункт назначения, но получена так и не была, вернуть деньги можно? Или только ждать, пока назад поедет, но ведь столько времени пройдёт и спор потом открыть нельзя уже будет
Финальная стоит Arrived at local delivery centerв мене таке було, коли хитрий продаван видав обом покупцям один і той самий трек. Тобто десь там в Пєрдяєвці хтось отримав, а у мене в профілі Алі підтягнуло що отримано. Відкривав спор з доказами, але тоді пригадую гроші пропали. А стосовно твого випадку: по треку на якому індексі зараз трекається посилка? Типу прибула у кінцеве відділення вже до видачі? Очікує видачі?
Яка була різниця в ціні ? Тобто, ціна на Алі і ціна в нас. Може мені здається, але наскілки я моніторив, то в нас ціни на телефони як мінімум такі самі як на Алі, а може і дешевше.В мене теж тел не доїхав ,останній раз відстежувався в латвії , алі диспут закрив так як недостатньо доказів я надав , 300$ на вітер , після цього ще один замовив за 600 ,то нарахували 150$ мита та ще й їхав 2 місяці, за таку ціну і в нас можна було взяти , не везе з цими телефонами останній час )
Яка була різниця в ціні ? Тобто, ціна на Алі і ціна в нас. Може мені здається, але наскілки я моніторив, то в нас ціни на телефони як мінімум такі самі як на Алі, а може і дешевше.