Обсуждение купонов Aliexpress - 2023 - 24

Тема закреплена бессрочно
Подскажите, если посылка едет meestом на рандом имя, но с реальным номером, получиться ли забрать ее в мини отделении миста или могут быть проблемы?

Подскажите, если посылка едет meestом на рандом имя, но с реальным номером, получиться ли забрать ее в мини отделении миста или могут быть проблемы?
Получится

• Like
Реакции: se7ven, arataki и Rers21
У миста даже с нереальным номером проблем нету, пишешь в поддержку - указываешь данные посылок и тебе меняют на твой

• Like
Реакции: A123 и se7ven
Видають по смс,або по № паспорта,так що проблем не буде

У миста даже с нереальным номером проблем нету, пишешь в поддержку - указываешь данные посылок и тебе меняют на твой
Так раньше было, сейчас у них изменились правила и не меняют данные если обращаешься с левого номера в поддержку. Два дня назад проверено лично.

Так раньше было, сейчас у них изменились правила и не меняют данные если обращаешься с левого номера в поддержку. Два дня назад проверено лично.
Мною вчера проверено лично, что если тебе об этом говорят то нужно говорить, что нету такой возможности и номера указаны некорректно:
Screenshot_1.png

• Like
Реакции: Author
Мною вчера проверено лично, что если тебе об этом говорят то нужно говорить, что нету такой возможности и номера указаны некорректно:
Господи, народ, а якщо через фейсбук написати? Який тоді їм номер потрібно буде? Ясен хєр, що ніякий.
Раніше, пам'ятаю писали, що через тг можна було змінити три, начебто три, посилки за раз. Типу люди створювали декілька звернень у підтримку, щоб замінити номер на 8 посилках (три звернення робили). Сам через фейсбук Місту писав за раз за овер 30 посилочок (не пам'ятаю точну цифру), відразу все змінили. Так що спілкуватися з Містом однозначно треба в фб

• Like
Реакции: Godyanka и arataki
Посмотреть вложение 730068
сняли рубільнік? вчора затарив 5шт на пробу, поки все ок
ХЗ. У мене вчорашні всі закрило одразу після оплати. До речі помітив, що декілька днів назад у мене почало крити всі замовлення одразу після оплати, а не через декілька годин як було раніше. Цікаво чи є ще такі "щасливчики" як я? Чи то я дотестувався так?
Спочатку грішив на товари, але після того як за декілька днів перевірив біля 20 різних товарів від різних продів, то вже і не знаю в чому причина.

• Like
Реакции: Godyanka
у китайців новий рік
Скрытое содержимое доступно для зарегистрированных пользователей!

ХЗ. У мене вчорашні всі закрило одразу після оплати. До речі помітив, що декілька днів назад у мене почало крити всі замовлення одразу після оплати, а не через декілька годин як було раніше. Цікаво чи є ще такі "щасливчики" як я? Чи то я дотестувався так?
Спочатку грішив на товари, але після того як за декілька днів перевірив біля 20 різних товарів від різних продів, то вже і не знаю в чому причина.
так, сьогодні знов щось накрутили, ще і крити почало більшу частину саме після оплати. минулі дні якось ще було +- прийнятно, якщо намагатись заповнювати дані кожен раз по-різному, а не софтом штампувати з генератора. ще і покрило замовлення які більше доби висіли собі тихенько з to ship

• Like
  • Cry
Реакции: Serenkij и Author
добрый день 1+1+1 по 99 сегодня оформлял кто то? на главной странице написано по 99, в аккаунт захожу 189. У всех так? или я делаю что то не так

добрый день 1+1+1 по 99 сегодня оформлял кто то? на главной странице написано по 99, в аккаунт захожу 189. У всех так? или я делаю что то не так
Только что попробовал, прошел заказ.
Сейчас ту шип.

нужен новорег- тогда по 99

Є замовлення яке вже як 30 днів пише відправлено на реальний номер , але трека немає де трек там пусто , на електронній пошті теж тільки відправлено і ніяких повідомлень що оновлено статус посилки.
Було таких два відправлення висіло але за 2 тижні відправили і з'явився трек і статус оновився на пошті)
(Посилка досить важлива куплялась як рання угода)
Хто підкаже що робити в даній ситуації?

у мене теж таке було на пк , заміни DNS від Гугла , або cloudflare - запрацює

В мене теж стрінка з треком на ПК не відкривається.
Як правильно змінити DNS? Спробував як пишуть в інтернеті і ютуб (IPv4 і IPv6) з DNS від Гугла, але не допомогло.

в приложении у меня по 99
в браузере по 189

У кого таке було? Це стандартна процедура? Чи нарахують мито?
Не пам'ятаю щоб такий статус у мене був раніше. З чим це звязано?

Скриншот 08-02-2024 135817.jpg

В мене теж стрінка з треком на ПК не відкривається.
Як правильно змінити DNS? Спробував як пишуть в інтернеті і ютуб (IPv4 і IPv6) з DNS від Гугла, але не допомогло.
напиши в приват логин и пароль , витяну тобі трек