dealmobi
Активный участник
- Дней с нами
- 972
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 92
Так краще?Кинути в неоплату ще не означає купити
P.S. Я спочатку набиваю замовлення. Потім оплачую все разом - мені так зручніше
Так краще?Кинути в неоплату ще не означає купити
З'їв снікерс, краще.Так краще?
P.S. Я спочатку набиваю замовлення. Потім оплачую все разом - мені так зручніше
все заходит, так как нужноА... , это ещё не факт, глянь чуть позже. Скрин с " to ship" был бы лучше.
акки покупні?Через алітулз зробив 13 замовлень, далі бот ліг, все тариться бездоганно, всі тушип.
В мене через алітулз чогось криє всі навіть на рендом адреса іп мобільний - мабуть якісь не ті настройки...Через алітулз зробив 13 замовлень, далі бот ліг, все тариться бездоганно, всі тушип.
що блин в кого куди там залітає ?, в мене все клозитьЖодних проблем. Залітають на ура в будь-якій кількості
Посмотреть вложение 617776
Своїакки покупні?
Якщо іп змінюється та адреса, то повинно проходити.В мене через алітулз чогось криє всі навіть на рендом адреса іп мобільний - мабуть якісь не ті настройки...
Це вже норма, у них іде перенаправлення у найближче відділення , теж самеСьогодні забирав на Укрпошті посилки в ненайближчому відділенні. Як завжди, виникли якісь труднощі. В процессі спілкування начальниця запропонувала написати заяву, щоб ВСІ мої посилки пересилали в потрібне мені (найближче) відділення. Вроді тільки раз платиш 60грн за заяву і все. Заманлива пропозиція, з огляду на те, що в своєму відділенні все складають в окрему коробочку і труднощів не виникає.
Тільки як вони будуть коверкане прізвище ідентифікувати .
Може хтось мав такий досвід?
не прокатилоА посылочки то пришли, таможня пропустила бесплатно, ни копейки не насчитали. После звонка с таможни когда культурно мне предложили насчитать денег со скидками, а я культурно отказался. Не повёлся на их скидки и акции, они пропустили посылки бесплатно
По факту в таможенный лимит вписались или было превышение?А посылочки то пришли, таможня пропустила бесплатно, ни копейки не насчитали. После звонка с таможни когда культурно мне предложили насчитать денег со скидками, а я культурно отказался. Не повёлся на их скидки и акции, они пропустили посылки бесплатно