JuniorTr
Бог флуда
- Дней с нами
- 2.215
- Розыгрыши
- 0
- Реакции
- 2.334
Татаро-монгольское, про другие не слышал.Вероятно, что я задел чье-то иго
Татаро-монгольское, про другие не слышал.Вероятно, что я задел чье-то иго
друже, якщо в тебе клепка варить і руки з того місця ростуть, то ти будеш з цього отримувати як прогер рівня мідл. якщо ти по 36 грн на олх щось продаєш і затарити не можеш нічого, то да, краще йди на заводДруже, навiщо так марнувати весь свiй вiльний час, щоб закупляти якесь смiття по 18 гривень а потiм пропихати це на олх в кращому випадку по 36 грн Не краще було пiти на роботу та отримувати стабiльну зарплатню?
у нп ідентифікація клієнта по номеру телефону. а ім'я хай буде хоть петро порошенко, їм все одно. пікнув карту клієнта і підставляй мішокНу допустим укр почта отдаст. А НП? Уже не раз слышал что левые имена не отдают, а если одно имя то считают налог потом. Но это для новичков, те кто давно в теме конечно же схемы имеют)
а в мене поки вище 42 нічого не купують( не доріс до тебе щену взагалі то по 45 грн, а в столовці всі однокласники зi заздрістю дивляться як беру 2 піци замість однієї булочки як раніше
ізі бабки.
Все простоутром ответят, пока все спятСмотрят марафон.Всім привіт, підкажіть як можна отримати знижки монетами з розділу монети, через корзину. Ну тобто що не один товар окремо, а закинути кілька одразу і знижка монетами не зрізалася.
Так ви декілька сторінок тому сказали, що зав'язуєте з аліком, а шо случілась ?Від вчора почало крити купони 7/6 на Литву. В когось проходять?
Посмотреть вложение 685539
Прости. Хотел плюсануть, а вышло- минус репа. Исправлюсь. завтра- сегодня уже не пускает. в ЛС сообщение не смог отправитьрандом номера це зло
Як/де такі взяти?Від вчора почало крити купони 7/6 на Литву. В когось проходять?
тю,та звісно працюють, бач яка тиша, всі тарять як не в себеЯк/де такі взяти?
Коли появилися?
Працюють на УА?
Taip, проходятьВід вчора почало крити купони 7/6 на Литву. В когось проходять?
на Украину работают ?Від вчора почало крити купони 7/6 на Литву. В когось проходять?
Кому они надо с доплатой в целый $ когда уже давно есть 8/8.01Від вчора почало крити купони 7/6 на Литву. В когось проходять?
да вы Батенька, прозой балуетесь?.Ого я настрочил
А кто сейчас не прозаик? Вспомнился стих у Быковада вы Батенька, прозой балуетесь?
уже месяца два это "новенькое"Вспомнилось из юмора 90-х:
-Да Вы прозаик!
-Чево?? Про каких, нафиг, заек?
---------Двойное сообщение соединено: ---------
Вчера случайно наткнулся на что-то новенькое:
Посмотреть вложение 685814