Я піднімаю. В день на комісіях олх з товарів 300-500 грн втрачатиметься. Все як завжди лягає на покупця.Привіт демперам, олх обнаглів, ціни піднімати будете чи проковтемо і за 20грн будем абузити?
мне и такого не дали ..со вчера вообще ничего нету нигдеПока ежики продолжают жрать кактусы и колоться, вопрос к бывалым:
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
И это только в двух рубриках ввели комиссию. А когда на всем сайте введут - тысяч 5 теряться будет.Я піднімаю. В день на комісіях олх з товарів 300-500 грн втрачатиметься. Все як завжди лягає на покупця.
На всіх акаунтах нереально змінити ціни за раз, тож врачатиметься на комісії .И это только в двух рубриках ввели комиссию. А когда на всем сайте введут - тысяч 5 теряться будет.
Ох уж эти продавцы... Скромные, честные, не пиздаболы какие-то. Можно верить каждому слову.
300 грн комісії з 6000 - це всього лише 5% і це дуже низька комісія.На всіх акаунтах нереально змінити ціни за раз, тож врачатиметься на комісії .
У мене наприклад товари до 200 грн. За кожну покупку 10 грн+1%. 30 покупок це уже 300грн комісії.
Хіба не так?
Олх обнаглів, але немає варіантів з такою базою користувачів. Шафа,ізі, скайлотс мертві. Там 1-3 покупки в місяць.
Пропонуєте підвищити? Ви з олх?це дуже низька комісія.
Я порівнюю з іншими маркетплейсами.Пропонуєте підвищити? Ви з олх?
Посилки шле продавець, а не Алік.виходить комісія на олх це тільки квіточки, скоро алік тютю, вебмані користуєшся тюрма, купуєш на алі тюрма, романтіка. боневтік рулить
Украина внесла владельца AliExpress в перечень международных спонсоров войны
Компания продолжила работать в РФ. На одной из платформ Alibaba Group продают товары, изготовленные из вывезенной с оккупированных территорий Украины медиubr.ua
У тому списку давно фігурує Xiaomi і як, перестали їх продавати в Україні?скоро алік тютю
100%. Це називається "ІБД" - імітація бурної діяльності.У тому списку давно фігурує Xiaomi і як, перестали їх продавати в Україні?
Той список "міжнародних спонсорів війни" від НАЗК до одного місця і асболютно ні на що не впливає.
будет работать и дальше, укрпочта скажет что она с аликом не работает. просто доставляет посылки cainiao
Никто из почтовых операторов у нас не работает с китайцами напрямую. Есть "партнеры", которые везут посылки до транзитной страны (напр. Латвия, Эстония), либо до Украины. А дальше дело уже за нашими почтами.будет работать и дальше, укрпочта скажет что она с аликом не работает. просто доставляет посылки cainiao
Хорошо если так и будетУ тому списку давно фігурує Xiaomi і як, перестали їх продавати в Україні?
Той список "міжнародних спонсорів війни" від НАЗК до одного місця і абсолютно ні на що не впливає.
Посилки шле продавець, а не Алік.
Тому, для нас нічого не зміниться.