Обсуждение купонов Aliexpress - 2023 - 24

Тема закреплена бессрочно
Клози не летять ні за вчора, ні до цього. З Алі все в порядку.
заказы не сразу клозит, может быть статус Ту ШИп и позже закрыть ... какие домены на аккаунтах ?

Два питання:
1. В вашу область є доставка чи тарите через іншу?
2. Можливо просто продавець встигає відправити замовлення? Є замовлення, які висіли б в статусі "to ship" до 5 і більше годин?

П.С. У мене також почало поголовно все крити. Тільки криє у мене через 1,5 - 5 і більше годин, а не через 20-30 хвилин. Залишаються тільки ті, де продавець встигає відправити за цей час.
1. Область своя, замовляю +- на свій регіон
2. До цього не оформляв декілька днів, але заради тесту вчора спробував десяток з різними товарами. Ніяких змін не помітив, зайшли всі. Сьогодні перевірив, 100% замовлень вже з треками. Магазини і товари були різні
---------Двойное сообщение соединено: ---------

заказы не сразу клозит, может быть статус Ту ШИп и позже закрыть ... какие домены на аккаунтах ?
Акаунти покупні, нічого особливого

• Like
Реакции: Serenkij
купив 25 аків, після чого прочитав ваші каркання, тепер страшно тарити

Чойс на сновоновореге
Жму в корзине оплатить:
To protect the security of your account, your request can't be processed at this time
Товар не оформлен и не закрыт, как был в корзине так и остался.
Чё за хрень кто то знает ?
Прям сейчас така херь полезла, дело может в актах? Аки покупные, тарились хорошо и резко поймал?

1. Область своя, замовляю +- на свій регіон
2. До цього не оформляв декілька днів, але заради тесту вчора спробував десяток з різними товарами. Ніяких змін не помітив, зайшли всі. Сьогодні перевірив, 100% замовлень вже з треками. Магазини і товари були різні

Акаунти покупні, нічого особливого
ну ты подожди еще ... я тоже покупаю аки , и все было хорошо, а тут 2 дня фигня какая-то

купив 25 аків, після чого прочитав ваші каркання, тепер страшно тарити
я тоже теперь не знаю че делать, есть теория , что дело в домене

В мене на саморобні теж клозить після ТуШіп. Однаковий товар від двох різних продів.

а я вас предупреждал, останутся только избранные :5:

кран ?
up некст акк пройшло
up - з 25 аків 22 пройшло в 3 ось ця шляпа шо знизу

1699002480019.png

Последнее редактирование:
Це звичайний клоз
В мене не крик після оплати. Іноді до але дуже рідко. Тому раджу підняти ціни на ОЛХ поки не пізно.
ти шо по ціні зрозумів що я продаю?

доречі відколи пром став бесплатний можна без підписки оголошення кидати

повернення по якому курсу заходить по нищому?
Валюта повертається вся сума.
Гривня - менша сума.
В мене Ощад, крутить курсами як хоче при оплаті - то дорожче, то дешевше однакова сума $.

Валюта повертається вся сума.
Гривня - менша сума.
В мене Ощад, крутить курсами як хоче при оплаті - то дорожче, то дешевше однакова сума $.
так комісія в грн ще знімаєтся за операцію

Прям сейчас така херь полезла, дело может в актах? Аки покупные, тарились хорошо и резко поймал?
Аки гавно, вернуть проду😁 заблочили прода😁 Всегда аки, первым делом.

Последнее редактирование:
Ну и страху нагнали.
Прочекал заказы клиентов за последние пару дней. Большая часть с треками. Есть какие то рандомные клозы, единицы. Чойз 3в1 100% отправки, с ними в принципе проблем нет никаких, если оплата прошла уже, то всегда отправляют.
С велком дил и вправду бывает такое, что через время после ту шип могут закрыть, причем всю пачку у одного продавца. Но рандомных клозов типо 50% закрыло, 50% отправили, такого не наблюдаю. Выборка больше десятка магазинов, несколько сотен заказов.
Кажется мне, что это временное ПМС у али, и проблема у вас просто с адресами, либо с базовыми принципами антидетекта(прокси, браузер, карты).
Когда банит домен, то заказ кроет сразу же на оформлении, так что дело не в доменах. Лично у меня хотмаил.