Обсуждение купонов Aliexpress - 2023 - 24

Тема закреплена бессрочно
Комради, як краще зробити?

Замовив акуми, прод скинув ттн, спокійно собі чекаю. Вчора вбиваю ттн, її не відправив. ЗАходжу на ак в повідомлення - прод скинув іншу ттн. Пробив по трекеру, а вона на МістЕкспрес прибула, її не забрав і назад повернули на сортувальний центр.

Пишу в меседж МістПошти - відписують, що писилка "скерована" на поврнення до відправника.
Пишу, щоб повернули назад мені.
Відписують:
"На даному етапі скерувати посилку на повторну доставку неможливо"

Перший раз замовив акуми, і вперше в мене "повернення відправнику"

Хто зтикався з таким? І щр тут мож зробити, для повернення посилки?
ДЯкую
Теж з таким стикався. Моя посилка близько 14 днів лежала, після того як я її не забрав. Але встиг її перехопити вже на етапі відправки назад, до того як покинула Україну.

Замовив акуми, прод скинув ттн, спокійно собі чекаю. Вчора вбиваю ттн, її не відправив. ЗАходжу на ак в повідомлення - прод скинув іншу ттн. Пробив по трекеру, а вона на МістЕкспрес прибула, її не забрав і назад повернули на сортувальний центр.

Пишу в меседж МістПошти - відписують, що писилка "скерована" на поврнення до відправника.
Відписують:

ДЯкую
Якщо Міст категорично відмовляється - вже нема чого втрачати.
Напишіть проду - можливо він має додаткові інструменти керування посилкою.
Дивно що ви не отримали посилку за "офіційним" ТТН. Зазвичай вона приходить швидше за ту, в який насправді їде аккум. Та в "офіційній" посилці - лист від прода з додатковим роз'ясненням ситуації з посилками та жалісливим проханням не писали поганий відгук.
---------Двойное сообщение соединено: ---------

Якщо продавець взагалі не відправив "офіційну" посилку і вона не трекається на алі в розділі доставки - він у достатньо хіткому становищі. Адже після закінчення терміну доставки ви з чистим сумлінням можете відкрити діспут та повернути гроші. А ось чи отримає він зворотну посилку – це ще питання.

Последнее редактирование:

Відписують:

ДЯкую
Мав схожий випадок, провтикав на три тижні, звернувся через месенджер, за тиждень повернули у відділення. Нічого вони не відправляють їм це не вигідно.

Юмани платит кто то выгодно???

• Like
Реакции: yuionk

Відписують:

ДЯкую
з сортувального центру все повертаеться по дзвiнку на гарячку мист.
посилка пiсля того як неi незабрали повертается в сорт центр i там може лежати довго.
я повертав так неодноразово акуми потеряшкi через 2-3 мiсяцi це було до вiйни

з сортувального центру все повертаеться по дзвiнку на гарячку мист.
посилка пiсля того як неi незабрали повертается в сорт центр i там може лежати довго.
я повертав так неодноразово акуми потеряшкi через 2-3 мiсяцi це було до вiйни
Приблизно так само але були посилки які вже НЕМОЖЛИВО повернути. Причому деякі на їх складі у Львові лежали і до 3 місяців а були такі що тільки повернули і зразу по їх словах поїхали відправнику. Раз на раз не попадається. Хоча б повернення в Місті безкоштовне на відміну від Нової хоча і терміни зберігання в нової майже як в Укрпошти
---------Двойное сообщение соединено: ---------

Я б казав щось домовлятись з продавцем. Посилку вже не повернути

от чего зависит появление такой формы заполнения адреса? можно ли сделать чтобы появлялась она по умолчанию?
--Ссылка удалена--

Колись тут піднімали тему, що Алік запамятовує карточки.
Заповнив дані картки при оплаті і випадково помилився з CVV. Пофіг, все одно пройшла оплата.
Отака фігня, малята.

• Like
Реакции: bot_black
Колись тут піднімали тему, що Алік запамятовує карточки.
Заповнив дані картки при оплаті і випадково помилився з CVV. Пофіг, все одно пройшла оплата.
Отака фігня, малята.
Cvv для них не перешкода якщо гроші на карті є...таке раніше теж траплялося, тому карти без балансу ввожу спочатку :)

• Like
Реакции: A123 и Igore
з сортувального центру все повертаеться по дзвiнку на гарячку мист
это да, мист обычно чудовищно долго обрабатывает что им в лапы попало

когда-то вернул даже обратно посылку выигранную по спору (но там была серьезная предъява продавцу отправившему по куче заказов товар в два раза дешевле и не везде алик адекватно споры закрыл)

Есть кто живой из Ру? Как можно сэкономить новорегу в наше время? Баллы и тд

Всем привет. Есть сейчас какие-то купоны или может скоро будут? Юа

Есть кто живой из Ру? Как можно сэкономить новорегу в наше время? Баллы и тд
1702669408711.png

кто-то имеет опыт в спорах? Пришел не правильный товар, заказ не закрыл. Пошел возврат оформлять, а там из вариантов только отправка товара обратно. Как вернуть деньги (хотя-бы частично) не парясь с отправкой в китай посылки?
1702669489827.png

Вложения

• 1702669182810.png
    1702669182810.png
    136 KB · Просмотры: 59
Подскажите, плиз, как понять по кукам что ак авторизировался ?

нужно проверить скриптом, нужнали авторизация или нет

а що з курсом на алi трапилось?
34.5 грн=1.02 $
i якось фiтн по незрозумiлому працюе
на всяких товарах по рiзному
то 0.8=0.77
то 1.9=1.92
хз якось

Подскажите, плиз, как понять по кукам что ак авторизировался ?

нужно проверить скриптом, нужнали авторизация или нет
А почему именно по кукам это надо проверить ?