Обсуждение купонов Aliexpress - 2023 - 24

Тема закреплена бессрочно
И куда купленное деваете?
На лохоХ полный застой.

и вот около месяца у меня так рывками ..
у меня как-то по лотам закрыто, одни 99% что заклозят, другие почти всегда проходят
к сожалению закрывают самое нужное/дорогое

у меня как-то по лотам закрыто, одни 99% что заклозят, другие почти всегда проходят
к сожалению закрывают самое нужное/дорогое
Не. У меня как-то нужное , то кроет , то отправляет ..нет полного клоза постоянно на нужный товар

Последнее редактирование:
Сегодня впервые попал на бота у продавца. Оформил заказ, пошел курить пока будет "ту шип", прихожу "деливери" и трек LPxxxxx

Сегодня впервые попал на бота у продавца. Оформил заказ, пошел курить пока будет "ту шип", прихожу "деливери" и трек LPxxxxx
Пам'ятаю, як замовляв товар; кит відправив, дав трек; потім замовлення клознуло хз чого. Кошти за товар повернулись, а згодом і товар приїхав 🌚 Тут виходить, що кит влетів, але акк клознутий я тоді видалив, тому хз в кого саме тоді купив...
Це я до чого... Якщо тобі зара кит відправить, а замовлення клозне згодом, як це зара полюбляє алік робити. Виходить, що кит влетить. Хоча яото тіко раз бачив, щоб після статуса "делівері" замовлення закрило...

• Like
Реакции: bot_black
Пам'ятаю, як замовляв товар; кит відправив, дав трек; потім замовлення клознуло хз чого. Кошти за товар повернулись, а згодом і товар приїхав 🌚 Тут виходить, що кит влетів, але акк клознутий я тоді видалив, тому хз в кого саме тоді купив...
Це я до чого... Якщо тобі зара кит відправить, а замовлення клозне згодом, як це зара полюбляє алік робити. Виходить, що кит влетить. Хоча яото тіко раз бачив, щоб після статуса "делівері" замовлення закрило...
зараз вже нема такого
якщо делiвери то клоза вже не буде
так у багатьох китайчикiв вже боти працюють

зараз вже нема такого
якщо делiвери то клоза вже не буде
так у багатьох китайчикiв вже боти працюють
Тоді треба всіляко заохочувати китайців юзать ті боти ))) якби це провернути? :rolleyes:

• Love
Реакции: bot_black
седня где-то в 10 вечера бахнул очередной заказ,
периодически поглядывал - закрыли или нет, думал что уже пронесло
но где-то в районе 6 утра и его закрыли)

короче киты чето жестко в антифоде видно накрутили

• Like
Реакции: arataki
Пишут что клозит жутко.А у кого почти не клозит?Отпишитесь

Народ, кто в курсе, когда будут хорошие распродажи, как на черную пятницу на али?

• Like
Реакции: rulyarulya
Народ, кто в курсе, когда будут хорошие распродажи, как на черную пятницу на али?
Лучшие распродажи между распродажами
Часто были хорошие цены перед кит. Новым Годом и летом

Подскажите пожалуйста правильные действия:
1) Выиграл аукцион на Ибей, оплатил, продавец 9 дней не отправляет товар?
2) Как правильно делать распаковку покупок с Ибей, Амазон, чтоб в случае обмана вернуть деньги через Ибей или Палку? В отд Мист или дома видеораспаковку. (Едет монитор морем)

2) Как правильно делать распаковку покупок с Ибей, Амазон, чтоб в случае обмана вернуть деньги через Ибей или Палку? В отд Мист или дома видеораспаковку. (Едет монитор морем)
Якщо Міст як посередник - нічого не докажеш. Сподіватись лише на продався і компенсацію за пошкодження - максимум. Знімати у відділенні теж сенсу не багато, бо посилка отримана як тільки міст її оформив на склад.

• Like
Реакции: Mosha и rulyarulya
Замовити фотозвіт і перевірку. Якщо щось не впорядку - відправити назад продавцю.

• Like
Реакции: rulyarulya
Пишут что клозит жутко.А у кого почти не клозит?Отпишитесь
В мене не клозить від слова зовсім . Не розумію як за стільки часу можна вбивати з клозами. Можу розказати як, якшо хтось пояснить для чого замовляти цей шлак?)

Народ, розкажіть у когось посилки (до 150 євро) одного і того ж продавця (або різних). Консолідувалися в одну посилку і доводилося платити мито? Чи було у вас таке? Як відбувається сама процедура? І якою поштою приходило?

І як ви боролися із цим? (Замовляти на різних людей, найдієвіший спосіб?)