вы серьезно? Неужели они там решились на то, чтобы отзывать с аккаунтов карты? Обычно в Стиме таким не промышляют. Как говориться, что попало к пользователю, то уже его. Хочется думать, что вся ситуация связана с каким-то тех. моментами.
что то мутят вентиля (разраб Geneshift)
Hey guys, there is a lot of confusion going on here (becaues Valve changed something without telling me).
1) Anyone who owned the game before the giveaway has the full game and DLC. No problems there.
2) When the giveaway started, Valve for some reason called the package "Geneshift + Complete Edition" which is not accurate. That was changed to be just Geneshift, which is more accurate. But this is just the name of the package and doesn't actually affect anything.
3) Basically Valve made this change without telling me, and it is disappointing to me as well. I WANT you guys to get trading cards. It actually makes me money (though not much). More importantly it provides value to you and I want Geneshift players to be happy
Point is, please don't blame Geneshift for this. This is 100% some thing Valve did.
вы серьезно? Неужели они там решились на то, чтобы отзывать с аккаунтов карты? Обычно в Стиме таким не промышляют. Как говориться, что попало к пользователю, то уже его. Хочется думать, что вся ситуация связана с каким-то тех. моментами.
На данном сайте используются файлы cookie, чтобы персонализировать контент и сохранить Ваш вход в систему, если Вы зарегистрируетесь.
Продолжая использовать этот сайт, Вы соглашаетесь на использование наших файлов cookie.