Обсуждение купонов Aliexpress

• Автор темы Автор темы Tysha
  • Дата начала Дата начала
Тема закреплена бессрочно
Хто може скинути пару продів де бот видає трек за 1-60 хвилин ;), також хто може скинути інвайт на WeChat?
Ніхто тобі такого не порадить, бо один і той же прод на одні свої товари може видавати трек-номер одразу після оплати, а на інші - згодом, або навіть взагалі не відправляти (і таке буває). Шукай свій конкретний товар у конкретного продавця зі зручними для тебе варіантами доставки - все суто індивідуально.

Таке питання зараз в мене закази криє після отоварки за 20-30 хв, але є проди в який зразу заказ підтверджуєтся і видаєтся трек чи варто цим займатись. Хто мав з цим справу?
---------Двойное сообщение соединено: ---------

Посмотреть вложение 722936
рахуй що тобi неймовiрно пощастило цей товар вже точно не заклозить

• Like +1
Реакции: A123
.. а в приложении ...
А разве в твоём вопросе нет заложенного ответа как обойти...?
А на сайте искать подобный товар с беспл.доставкой, бывает, встречал, что в данной категории их выставляют больше чем один продавец.

Народ. хтось знає як попасти на фейкову пошту "squaresilk.com"? Через який сайт заходити? Дякую!

Что там с закрытием заказов через 1 - 2 часа. Также и кроет? Вчера сделал 10 заказов, утром 8 закрыли. Это я такой счастливый или массовая проблема?

Что там с закрытием заказов через 1 - 2 часа. Также и кроет? Вчера сделал 10 заказов, утром 8 закрыли. Это я такой счастливый или массовая проблема?
А у вас непогана статистика) Поділіться секретом як запхали два замовлення)

Странно, у меня ничего не кроет
я и не тарил месяц